9.10.2011

Don't fall, just be who you are

Elikkäs sain Lunan mammalta "tunnustus" -hommelin (kiitokset siitä). En oikein ymmärtäny tän jutun pointtia, mutta tehdäänpä nyt silti. Ja siis en tajunnu, että pitääkö nää tunnustukset kirjottaa koiran näkökulmasta vai minun, joten kirjotan nyt tunnustuksia meistä molemmista koiraharrastukseen liittyen.

1. Haaveilen aina itekseni siitä, kun joku mun tulevista koirista valioituu, lajissa kun lajissa. Tuun aina ihan hillittömän iloseks, kun saan kuulla muiden menestyksestä koiraharrastuksen parissa, ja siitä pääsen taas miettimään sitä, että mitä ite tekisin. Itkisinkö? Naurasinko? Noh, kylläpä se vielä joskus selviää, i bet!
2. Kaksin lenkkeily koiran kanssa on usein ihan tajuttoman tylsää! Onneks naapurissa asuu kuitenkin henkilö, jonka saa höyräytettyä melkein millon tahansa lenkille ja taidanpa tuota minäkin olla aika helposti houkuteltavissa! Sillon tällön tulee kuitenkin olo, että nyt oon koko päivän koiran kanssa vaan jossain korvessa ihan hiljaa ja kahdestaan.
3. Oon välineurheilija. On pakko vaan saada ostettua ihan turhiakin tavaroita, asenteella 'kyllä näitä vielä joskus tarvii'. Kaapista löytyy varmaan neljä näyttelyhihnaa ja pointti on se, että Bogi ei tuu koskaan käymään edes näyttelyssä, että hups! Mutta kyllä ne pääsee vielä kovaan käyttöön joskus, sitten aineski, kun miun yybercockerista tulee MVA joskus miljardin vuoden päästä!
4. Koiraihmiset on parhautta! Siis kenen muun kanssa voit jutella koiran sekaisin menneestä mahasta? Ja kuka muu nauraa siun kanssa sille, kun koira oksentaa kävellessään? Se on ihan hillittömän hauskaa, kun on samanhenkisiä ihmisiä ja ne kokoontuu! JNS- eliitti on pelastanu monesti miun tylsät viikonloput ja pimeät illat.
5. En oo ihminen, joka on koiralleen aina niin ihana ja lässyttää ja voi tuitui kun olet hieno poika. Ei aina jaksa olla positiivinen. Jos koira ei joskus toimi, niin se ei toimi, enkä mie kyllä sillon oo mitenkään jeejee! Ja jos se käyttäytyy paskamaisesti, niin ei miun suusta kyllä mitään kukkasia lentele. Hui nyt oon kyllä aivan kamala koiranomistaja.
6. Arkisin Bogi ei tunne sanaa aamulenkki. Se on se 5- 10 minuutin pissitys tuossa nurkan takana ja se siinä. Tosin tääkin riippuu aivan päivästä.
7. Bogi rakastaa sipsejä. Ja se tunnistaa sipsipussin avausäänen. Muutama sipsi ei koiraa tapa, se on fakta ja niinpä sieltä pussista saattaa muutama suolapommi hävitäkin aina koiran suuhun.
8. Tässä pitäs vissiin olla jotain räjäyttävää, koska tää on viimenen kohta, mutta oon joutunu keksimään näitä viimesimpiä jo rautalangasta vääntäen joten hmm. No mutta, meillä on haukkumisongelma ja suuri sellainen. Ovikello, treenikenttä,... senkun sais karsittua jollain taikasanalla pois niin wola!

Tää pitää ohjeiden mukaan lähettää kahdeksalle ihmiselle, joten buahhah! Saatte kärsiä, kun minäkin kärsin. Tässäpä ohjeet ja heitän tämän haasteen nyt siis seuraaville henkilöille: Laura, Netta, Emmi, Karoliina, Inka, Anna, Nea ja Julia. Ja tässäpä ohjeet:


Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

2 kommenttia:

  1. Minun lyriikat! Osaankohan tällaiseen tunnustukseen tunnustautua. =)

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, otin sen nimenomaan persiestä Tunnetila sanoituksin vol2 :'DD TUNNUSTA!

    VastaaPoista