14.11.2011

Kuka tietää sun salaisimmat haaveet

Tokomotivaationi on palannut! Tekee mieli vaan treenata ja treenta vähän lisää. Otin naksunkin pitkästä aikaa käyttöön ja nyt toivon, että saisin sen avulla parannettua parusasentoa, käännösiä (tai lähinnä kyllä seuruupaikkaa, mikä auttas noissa käännöksissä) ja liikkeestä maahan pitöis saada nopeammaksi. Pitäiskin saada otettua videota noista meidän treenaamisista, niin lukijatkin näkis bähän tätä hommaa ja pääsisitte antamaan vinkkejä! Noudon opettaminen on alkanut nyt kiinnostamaan myös. Kunhan saan palauteltua tuon naksuttelun herran mieleen, niin otetaan sekin työn alle. Ja hei, jos teillä on vinkkejä, miten voi itse tehdä helposti toko- hypyn niin ohjetta tännepäin! Ohje sais mielellään sisältää mitat jne. Ois kätevö, kun ei aina tartteis lähteä hallille treenaamaan, vaan vois nostaltaa koiran ja esteen tohon pihalle ja ottaa muutaman toiston.

Agilityn puolella ei kummempaa. Eiliset treenit meni nooh, miten sen nyt nätisti sanoisi... ihan päin sitä itteään. Oli jaakotusta, persjättöä, irtoamista, pimeitä putkikulmia ja vaikka sun mitä. Sai ohjaaja olla jalat solmussa, jos oli koirakin. Putkeen ilmestyi jossain vaiheessa kamala mörkö ja joka kierroksella sinne sitten jumituttiinkin. Vauhtia olisi ollut kaikkeen muuhun, mutta ei juuri tuohon rataan. Noh ens viikolla paremmin, näin ainakin toivon! Ilmotin meidät tosin tässä parin viikon päästä olevaan Napakan agivalmennuspäivään.

Oon muuten unohtanut mainita, että tässä syksyn aikana, täällä sairasteltiin ientulehdus ja korvatulehdus, tosin lievinä. Betadinen ja korvatippojen avulla nistä kuitenkin kunnialla selvittiin. Ensi sunnuntaina oiskin vuorossa Jyväskylä KV, jonne menen kuvaamaan ja kattomaan tuttujen menestystä. Katotaan mitö sieltä sitten tarttuu käteen.

Kuva syksyltä 2010. Pahoittelen näistä vanhoista kuvista, nyt ei ole vaan tullut kuvailtua tuolla ulkona

2 kommenttia:

 1. Dein Blog ist wirklich schön :>
  Du machst tolle Bilder und es ist interessant deine Posts zu lesen :)
  Ich würde mich riesig freuen wenn du auch mal bei mir vorbei schaust!
  Liebe Grüße ♥

  http://jackyloove.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Jacky, I hope that it's okay, that i answer to you in english 'cause i'm so bad in german :D Thanks for your comment! Your blog is so nice, and i love your pictures too! It's nice that even I'm from Finland and you're fron German, we can find each others blogs like this!

  VastaaPoista