30.12.2011

Vuosikatsaus 2011 ja tavoitteet vuodelle 2012

Vuosi on lopuillaan ja nyt teenkin tällaisen "kattavan" katsauksen vuodesta 2011. Mitä kaikkea siis ehtikään tapahtua. Kuvia laitan parhaani mukaan väleihin, jos siltä vuodenajalta sattuu kuvia löytymään.

Talvi 2011 (tammi- maalis)


Vuosi lähti käyntiin kylmissä ja talvisissa merkeissä. Muistan kun yhdellä koirapuistokäynnillä, keho oli kylmästä kankeana, vaikka vaatetta oli enemmän kuin laki salli. Harmittaa, kun blogin päivitys alkoi vasta myöhemmin tänä vuonna niin ei voi kyyliä mistään mitä on tullut tehtyä, mutta selailen kuvia ja muitakin lähteitä tässä samaan aikaan! Tästä ajasta en itseasiassa muista paljoa mitään muuta hups, tosin luulen, että se meni aika laiskoissa tunnelmissa. Käytiin me agitreeneissä ja tällöin ja jatkokurssi oli tuolloin vielä meneillään. Tässä vaiheessa PoKS: illa ei tosiaan vielä omaa hallia ollut ja käytiin treenailemassa eräällä maneesilla. Siellä sitä vaan täristiin, mutta tulipahan treenattua!

Kevät 2011 (huhti- kesä)


(c) Eve Jalkanen
Jatkokurssi loppui ja siirryttiin pienryhmiin treenaamaan agin osalta. Treenit siirtyi ulkokentille, ja heti huhtikuun alussa toko- into lähti nousuun! MEJÄ- kursseiltiin, jonka myötä löydettiin laji, jossa voisi ensivuonna jopa kisatakin. Mätsäreitä kierreltiin urakalla ja lenkkeiltiin tajuttomasti.


Kesä 2011 (heinä- syys)(c) Laura Pitkänen

(c) Laura Pitkänen
Treenattiin agia ihan urakalla ja saatiin maailman paras naapuri, Laura, joka toi mukanaan pidempiä lenkkejä, treeniseuraa sekä Mintun ja Meelan. Lauraa (ja monia muita Joensuu- ihmisiä, erityisesti Emmiä, Lauraa, Nettaa ja loppuvuodesta mukaan tullutta Annaa) on kiittäminen treeni- innon pysymisestä ja iltojen pelastamisesta. Olin ohjaamassa Nurmeksen koiraleiriä, jossa Bogi oli mukana ja piipahdettiin myös elukkalääkärillä kyseisessä kaupungissa, josta kuitenkin selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Turisteiltiin Joensuun näyttelyssä ja startattiin ensimmäisissä tokomölleissäkin tuloksin ALO3 ja ALO0.
Syyskuun alussa oltiin Kolilla kulttuurikoiraleirillä ja herrasta tuli virallisesti veteraani!

Syksy 2011 (loka- joulu)

Käytiin piristämässä vanhuksia vanhainkodilla ja heiluttiin mätsäreissä. Treenattiin ahkerasti niin agia kuin TOKOakin ja tässä tuli maailman paras lupaus äidin suusta: saat ottaa toisen koiran. Odotus pennun osalta on edelleen käynnissä. Kenneliä saatikka sitten yhdistelmää en vielä valitettavasti paljasta, se selviää sitten lähempänä, asioiden varmistuttua! Aloitin uudestaan naksuttimen avulla treenaamisen ja käytiin agivalmennuksessa sun muissa koiratapahtumissa. Startattiin myös mölliagi ura, joka loppuikin kyllä kovin lyhyeen.

Pahoittelen melko lyhyitä tekstipätkiä, mutta koska blogin kirjoitus alkoi vasta kesän lopussa, mulla ei ole mitään muistikuvaa mitä milloinkin tapahtui.

Ja sitten tavoitteisiin vuodelle 2012:

- paljon MEJÄ- treeniä + koe (kenties parikin?)
- toko liikkeiden hiomista kuntoon ja muutama möllitoko
- agitreenausta koiran ehdoilla
- mätsäreitä
- pitkiä lenkkejä ja kavereitten tapaamista
- terveenä pysyminen+ ulkopuolisena tavoitteena/ toiveena, pennun taloon astuminen ja sen osalta hyvä elämän aloitus ja harrastuksille pohjanluominen!


Mutta nyt minä toivotan teille kaikille lukijoille erittäin hyvää alkavaa vuotta 2012 ja kiitos kuluneesta vuodesta kuuluu teille kaikille! Muistelukyyneleitä nyt muutaman vuodattaneena voin sanoa, että ilman  teitä mikään ei olisi ollut niin uskomattoman mahtavaa! KIITOS, ensi vuosi samalla sykkeellä, ellei jopa paremmallakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti