3.8.2011

You, do you remember me? Like I remember you?

Nyt päätin ottaa itteäni niskasta kiinni ja tosiaan alkaa kunnolla päivittelemään ihan puhtaalta pöydältä tätä blogia! Oon sen velkaa varsinkin teille lukijoille, jotka oikeesti odotatte uusia päivityksiä ja pahoittelen suuresti, kun niitä ei oo näkyny nyt moneen kuukauteen. Joten tästä se lähtee!
Kesäloma. Se vaikutti sen alkaessa niin pitkältä, mutta kappas, nytpä onkin enää pari viikkoa lomaa jäljellä. Nämä kaksi kulunutta kuukautta on kuitenkin sisältäneet paljon kaikenlaista aktiviteettia.
Kesäloman alussa oli Joensuun 4H yhdistyksen järjestämä koiraleiri, jonne osallistui sitten nuoria aloittelevia koiraharrastajia. Itse olin tuolla ohjaajana ja lupasin, että Bogi voi tulla lainakoiraksi jollekin koirattomalle nuorelle. Ei arkaillut herra lähteä tuntemattoman kanssa tekemään! Sain ylpeänä katsella sivusilmällä kaksikon tekemisiä.
Viikko tuon päiväleirin jälkeen lähdin vetämään Nuorten koiraleiriä Nurmekseen, sekin Joensuun 4H'n järjestämänä. Tänne Bogi lähti mukaan lähinnä turistiksi, mutta sillon, kun itselläni ei ollut vedettävää niin osallistuin Bogin kanssa samalla tavalla ohjelmaan, kuin leiriläisetkin. Keskellä leiriviikkoa tosin jouduin lähteä käymään Nurmeksen eläinlääkärillä Bogin takajalan oudon "tärinän" takia. Mutta siitä selvittiin onneks vaan säikähdyksellä ja eläinlääkäri arvelikin, että polvilumpio oli ollut huonossa asennossa ja koira oli itse yrittänyt "potkimalla" saada sitä takaisin paikoilleen. Muuten viikko oli kaikinpuolin onnistunut, kiitos kaikille!
Kesään on kuulunut myös mätsäreissä pyörimistä, mitä erilaisimmin tuloksin, parhaimpana kuitenkin VET PUN1 BIS4! Lieksassakin pyörähdettiin viikonloppuvisiitillä. Reissun alkuperäinen tarkoitus oli, että oltaisiin osallistuttu MEJÄ- kokeeseen, mutta paikkaa ei meille valitettavasti sieltä siunaantunut.
Nyt luultavasti loppukesä jatkuu uimisen ja pienimuotoisen treenailun merkeissä, riippuen lämpötilasta. Hyvää kesänjatkoa kaikki enemmän tai vähemmän karvaiset oliot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti