10.8.2011

Let's waste time

Vietin tosiaan kolme päivää Virossa, Tallinnassa ja Bogi jäi kotiin isotädin hellään huomaan. Se on muuten tullu huomattua, että vaikka kuinka painostaa, että se koira kyllä selviää sillä ruokamäärällä, mitä sille annetaan, niin silti sille pitää antaa jääkaapista sitä makkaraa sun muuta. Mutta kaipa se sitten on noiden vanhempien ihmisten tehtävä!
Virosta tarttu matkaan uus tummanruskea pyörönahkahihna, josta kuvaa tuolla alempana ja turkoosi spanielikuppi, sekä muutama herkkupussi, joista toinen on jonkinlaisia Hello Kitty herkkuja. Olin tosin hieman pettyny, kun ne herkut olikin ihan normaalin luun muotosia ja ruskeita. Niiden ois pitäny olla vähintään pinkkejä!

Tänään sitten oltiin mätsärissä, tuloksena VET SIN2. Jätkän pöytäkäytökseen oon erityisen tyytyväinen. Liikkeet oli tahmeita ja kyllä tosta saa enemmänkin irti. Mukava ilta kuitenkin vietettiin taas melko samassa porukassa, kun aina. Mätsäreitten jälkeen käytiin vielä Lauran ja shelttikaksikon kanssa lenkillä kaatosateessa ja alustavasti suunniteltiin, että josko sitä viikonpäästä MEJÄilemään pitkästä aikaa! Tulevana viikonloppuna on Joensuun näyttely, jossa vierähtääkin lauantai ja sunnuntai.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti