26.9.2011

Kilometreillä näillä ei enää sais hullaantua

Viikonloppu lähti käyntiin perinteisesti agitreeneillä ja päästiin ihan uudenkarheaan PoKS:in halliin treenailemaan. Kyllä nyt passaa treenata säällä, kun säällä ja parasta on se, että halli on itseasiassa kävelymatkan päässä ja bussiliikenteen varrella. Tilaa riittää ja lämmitys + valaistus on niin luksusta verrattuna siihen hevosmaneesiin, jossa treenattiin vielä viime talvena. Koiraankin oli tullut ihan uudenlaista puhtia, kun sai uudessa hallissa pinkoa. Nyt siinä näky se, että se koira haluaa tehdä sitä, mitä se tekee, eikä tuu vaan alistuen mun perässä. Se oli mukava nähdä ja vielä mukavampaa oli se kun treeniseuralaiset sano samaa, että en vaan ajatellu sitä omassa pienessä pääkopassani. Saipa niin hihnanjatke, kun koirakin hyvän iltalenkin (ja suihkun) kun käveltiin Jussin, Brandyn ja Netan kanssa hallilta takaisin kotia vesisateessa.

Lauantaina oli sitten suuntana Liperi ja mätsärit. Ja kokeilussaoli myös vasta saatu snake- näyttelypanta ja Inkan tekemä näyttelyhihna. Hyvin toimi! Koira liikkui omasta mielestäni paremmin, kun koskaan. Lopputulos oli VET PUN3.4 kommenttia:

 1. Onnea mätsärisijoituksesta! Mäkin niin odottelen et toi meidän pet-pal areena valmistuu :D kelpaa kyllä sitten treenailla!

  VastaaPoista
 2. Nea, kiitos :-) Toi halli on kyllä mitä parhaimmalla paikalla, ja hei sinne tulee kahvio! Hah taidan viettää siellä aikaa, vaikka ei omat treenit ois meneilläänkään! :'DD

  VastaaPoista
 3. Hei! Oli Jussikin mukana! Sen agitreeneissä oltiin eikä Brandyn! Älkäät te nyt Jussia unohtako, koska Jussi <3

  VastaaPoista
 4. Netta, apua :'DD miten pystyin unohtamaan Jussin!

  VastaaPoista