8.12.2011

Kuinka säästät rahasi Messari- viikonloppuna

Vastaus otsikon kysymykseen: a) pysy erittäin kaukana Helsingin messukeskuksesta b) älä ole koiraharrastaja c) älä suunnittelekaan tulevasi kyseiseen tapahtumaan. Minä olin siis Messariviikonlopun yksi monesta tuhannesta kävijästä ja kukkaro joutui uhriksi. Mukaan tarttui:

- riistapukki
- Kong (tälläkin hetkellä kovassa käytössä, kun herra yrittää saada turvotettuja nameja sisältä pois)
- 2x panta (toinen bogille ja toinen on reilusti pienempi, joten...)
- tummanruskea nly- hihna
- Nutrolin, Seniori
- 800g Nutro Lammas&Riisi -ruokaa (ilmainen)
- 4x Friskies Dental Delicious purupatukoita (ilmainen)
- 600g Friskies 2in1 (ilmainen), treeninameiksi
- 200g Science Plan Snacks (ilmainen), treeninameiksi
- 300g Friskies Tassu- keksejä (ilmainen), treeninameiksi
+ pieni pussi Pedigreetä (treeninameiksi) sekä minimaalinen minicrip pussi BioMill Maha-Peruna ruokaa (nämäkin siis ilmaisia).

(c) Elina Murto, Pretty Flower's Hula-Ba-Loo "Manta"
(c) Elina Murto, cockerimaista ahneutta

Nyt on treeninameja ensikin vuoden puolelle ja yksi parhaimmista koira- aiheisista viikonlopuista taas takana! Elinan luona siis yövyin koko Helsingissä/ Vantaalla olo aikani ja ilman spanielihössötystä ei sielläkään tarvinnut olla, kun jaloissa pyöri musta- valkoinen Manta.

En ole ollenkaan muistanut mainita, että olemme noin kuukauden käyneet Pohjois- Karjalan Kennelpiirin järjestämällä Junior- Handler kurssilla. Tarkoituksena olisi ensi vuonna muutamissa kisoissakin pyörähtää, kun vuosi on minulle viimeinen mahdollinen.

Ensi sunnuntaina onkin Napakan järjestämän agilityvalmennuspäivän vuoro. Olemme ilmoittautuneet mölli/ 1.luokan valmennukseen ja sunnuntaina käytävät radat tulivatkin tänään sähköpostiin. Haastetta niissä tulee ainakin olemaan!

4 kommenttia:

 1. Cockerspanielimaista ahneutta, no eihää? :--D Manta on ehkä liiankin hyvä esimerkki siihen? Mantahan on ihan okkk nätti, mutten diggaile kun sillä ei oo kulmauksia :c

  hehe pieni kasa ilmaisnäytteitä!

  VastaaPoista
 2. Jenna, ei se oo yhtä paha kun Bogi! :D Minä tykkäilen Mantasta, se on niin paljon pienempi, kun tuo meidän jytkäle, että tuntuu käsitellessä, että pentukoira ois kyseessä! Ja joo nuo ilmaisnäytteet oli positiivinen yllätys!

  VastaaPoista
 3. Pööh...mä en löytäny sua messarista! Ja jos oisin tienny et noin lähellä yövytki niin....MURR ANSKU.

  VastaaPoista
 4. Nea, EII unohdin kokonaan ilmottaa sulle olemassaolostani ;OO mietin vielä perjantaina, että kellehän mun piti laittaa viestiä tai jotain, niin enpä sitten muistanu :(

  VastaaPoista