29.3.2012

"Nyt ku se ei enää huuda koko aikaa ku se ohjaa, niin se on paljo parempi"

Me tokoillaan taas! Oma motivaatio hyppäs jostain puskasta esille ja nyt ollaan naksuteltu ja palkkailtu kädestä ja maasta ja joka paikasta.

Seuraaminenkin alkaa näyttämään siltä, että tuo koira haluaa tosiaan tehdä sitä hommaa, eikä häsellä (ainakaan koko aikaa). Jäävät etenee hyvin myös. Itseasiassa paremmin kuin koskaan ennen. Nyt palkkaan heti palattuani takaisin, en pyydä perusasentoa, koska sitä ennakoimista alko esiintymään niin paljon.

Mitäs muuta. Viime perjantaina treeneissä treenattiin perjättöä, joka oli Bogin mielestä vaan lähinnä huvittavaa, kun se sai luvalla juosta esteitten kautta namialustalle! Videota on tulossa meidän persjätöistä joskus tässä lähiaikoina.

Mainitsinkin jo tästä keskarivillis Toivosta, jonka kanssa treenaan agia nyt ihan kisatavoitteisesti. Pari viikkoa takaperin oltiin PoKSin Hulabaloo agimölleissä. Radalla ei ollu keinua, rengasta eikä keppejä. Eipä me pahemmin mokailtu, kun tuli 0vp. ja 1. sija. Kivasti meni ja oli hauska huomata, miten oli kehittyny näiden viikkojen aikana ohjaamaan tuota koiraa ja välillä tajus olla huutamatta niitä turhia käskyjäkään. Lauantaina mennään Kuopioon agi- ja hyppyradalle. Katsellaan, katsellaan mitä sieltä tulee. Kisakokemusta ainakin!

2 kommenttia:

  1. Mulla ois hirvee tokoiluinto mutku meidän nouto masentaa niin ettei huvita reenailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle tuli samanlainen treenimasennus joskus alkuvuodesta, kun tuntu ettei oikein mikään suju! Jossain vaiheessa into palas taas takaisin ja nyt tekis mieli treenata koko ajan! :D

      Poista