4.4.2012

Ens kerralla koira nukkuu kotonaan eikä radalla

Niin. Viikonloppuna käytiin Kuopiossa kisareissulla. Se oli minulle historian ensimmöinen kisastarttini ja niin oli myös kisakoiralleni Toivolle. Koira yöpyi Lauralla, ja heheh se oli piipannu koko 12 tuntia, mitä se oli sen katon alla. Tämä nukkumattomuus näkyi myös radalla ja meno oli hidasta. Eipä siinä, tuomarilla oli tosi lepsu ihanneaika, joten agiradalta tuli 0 vp. 2. sija ja LUVA! Odotukset ylitty kyllä aika roimasti! Hyppyrataa ennen koira ehti levätä ja nukkuakin ehkä vähän ja vauhtia oli pikkasen enemmän hyppiksen alussa, mutta sieltä napsahti hylly, kun ohjasin koiran väärälle esteelle, eh. Tästä se lähtee! Matkaseuralle hurrrrjasti kiitoksia!

Tänään käytiin agin vapaavuorolla Emmin ja Toivon kanssa. Bogilla oli mielessä kaikki muu, kun minun kuunteleminen, mutta ei se haittaa, kun oli Toivo, jonka kanssa juosta. Sen sijaan Bogi täytti eilen tasan 8,5  vuotta ja sen kunniaksi käytiin nappaamassa jonkinlaista rakennekuvaa.

Siitä tulee mieleen lähinnä jonkun pitkäkoipisen metsästyskoiran ja cockerin sekotus, mutta kyllä sen puhdasrotunen pitäs olla. Ainekin rekkareissa lukee niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti