18.1.2013

Mörköjen sekaruokintaa

Niin se aika vaan juoksee. Pennulla tikittää lasissa kohta viisi kuukautta ja mörköikä pukkaa päälle. Kurkusta kuuluu lenkin varrella ties mitä ihmeellisimpiä ääniefektejä. Toki onhan se kannattavaakin olla vähän varuillaan, jos joku sattuu hyökkäämään. Maitokulmureilla saisi vielä kunnon otteenkin; tosin en tiedä uppoaako ne uhkaileviin postilaatikoihin. Raakaan jauhelihaan ne ainakin uppoaa! Meillä ollaan syöty nyt viikon verran sekaruokaa: aamulla nappulaa ja illalla raakaa. Bogi jatkaa nappularuokintaa edelleen tuon mahansa takia, mutta pikkuhirviö saa punaisen kuppinsa pohjalle punaista lihaa. Hyvin näyttää maistuvan!

Ajanjuoksun lisäksi käytiin juoksemassa mätsärikehässä viikko takaperin. Sen verran hyvin meillä kulki, että lopputuloksena oli pentujen PUN1 ja lopulta BIS5. Aikamoisen pätevä kakara!
Mutta osaa se showpuudeli muutakin! Sivulletulo sujuu kuin vanhalta tekijältä ja agilitykipinäkin näyttää syttyvän luppakorvien väliin hieman hitaasti, mutta varmasti! Tässä pieni tyylinäyte kontaktitreenistä. Ja ainut video on tietysti tilanteesta, jossa mokasin ite tuon vapautuksen kanssa.

Cnut, puomi vajaa 5kk

Ens torstaina suunnataan eläinlääkärille ja pidetään raajat ristissä, että polvien linksuminen on vaan pentulöysyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti