2.1.2013

Takana on taas 365 päivää

Vuosi 2012 on nyt purkissa, mutta käännetääs kiikarit vielä kertaalleen siihen suuntaan!

Tammikuussa pompittiin kinoksissa karistellen joulukiloja, tai ainakin yritys oli kova. Helmikuussa olevaa ystävänpäivää vietettiin koko kuukausi. Koirakavereita riitti kämmenen joka sormelle! 
Maaliskuussa menetin kisaneitsyyteni. Minun ja villakoira Toivon meno oli kaiken lisäksi LUVAllista! Huhtikuussa pukeuduttiin sademantteliin sekä kurahousuihin ja hiimailtiin metsässä seuraten vesipisaroiden osumista maahan. 
Toukokuussa ihailtiin täysin kuivaa maata ja hautauduttiin suhvan nurkkaan kattomaan jääkiekon MM- kisoja. Pyörähdin myös kehäkettuilemassa parin mäyräkoiran ja yhden cottonin kanssa. Kesäkuun olin töissä Sinkkolassa eläintenhoitajana. Bogi piti peruskuntoaan yllä uimalla ahkerasti. Cnutin emän juoksut alkoivat ja todellinen odotus tuli esiin piilostaan. 
Heinäkuussa matkustettiin Huhmariin juhlimaan äidin synttäreitä ja Bogi sai rapsutuksien yliannostuksen. Elokuussa syntyi Careliaanin avaruuspentue, kauan odotettu Cnut putkahti maailmaan. 
Syyskuussa Bogi täytti vuosia. Yhdeksän yhteistä vuotta takana ja toivottavasti vielä monta edessä. Lokakuussa perheenlisäys kotiutui ja arjen opettelu kahden koiran kanssa alkoi. 
Marraskuu meni hyvin samanlaisissa merkeissä kuin lokakuukin. Pentu tutustui elämään kodin ulkopuolellakin ja yhteinen sävel alkoi vähitellen löytyä. Joulukuussa fiilisteltiin joulua alusta loppuun saakka. Pennun fyysinen kehitys alkoi osua myös omiin silmiin ja Bogin viimeiset viralliset agitreenit olivat kuun lopussa, ensi vuonna jatketaan Cnutin kanssa.

(c) Laura Pitkänen

Listasin vuoden 2011 lopussa myös tavoitteita vuodelle 2012. Pieni vilkaisu, miten ne toteutuivat.


(c) Laura Pitkänen
- paljon MEJÄ- treeniä + koe (kenties parikin?), treeniä kyllä oli, mutta koe jäi käymättä. Siitä saa syyttää minun laiskuuttani.
- toko liikkeiden hiomista kuntoon ja muutama möllitoko, liikkeet on kunnossa, mutta mölleissä ei kyllä käyty. Näyttää jotenkin, että viime vuosi oli laiskuuden huipentuma.
- agitreenausta koiran ehdoilla, tämä toteutui täysin. Treenattiin sen verran kun pystyttiin. Rimat maassa ja juosten ympäri kenttää! Poksu kiittää ja jää agilityeläkkeelle.
- mätsäreitä, niitäkin oli juuri sopivasti!
- pitkiä lenkkejä ja kavereitten tapaamista, tätä en kommentoi muuten kuin: CHECK!
- terveenä pysyminen, takana on varmaan Bogin elämän tervein vuosi. Yksi hotspot ja se siinä!

+ ulkopuolisena tavoitteena/ toiveena, pennun taloon astuminen ja sen osalta hyvä elämän aloitus ja harrastuksille pohjanluominen, penneli astui taloon ja elämä on lähtenyt rullaamaan ihan passelisti! Harrastuspohjaa ollaan luotu se mitä parin kuukauden aikana ollaan ehditty.Tässäpä sitten meidän tavoitteet vuodelle 2013:


Bogilla pidetään yleiskuntoa yllä. Muutenkin aktiivista lenkkeilyä ja kavereitten kanssa hengailua mätsäreissä pyöriskelyä ja pienimuotoista tokoilua. Tälle vuodelle sitten vois ajoittaa sen MEJÄ- kokeen. Suurinpana tavoitteena kuitenkin terveenä pysyminen!

Cnut:
- ALOn liikkeet kuntoon, jos siltä näyttää niin voitas käydä pyörähtämässä möllitokossa
- agilityn aloittaminen, mölleissäkin voidaan pyörähtää, jos on tiedossa ponnari ratoja
- muutama näyttely JUN luokassa, kysymysmerkillä käydäänkö pyörähtämässä jossain pentuluokassa
- sosiaalistumista ja paljon aktivointia
+ näin yleisenä, että elämä lähtis rullaamaan hyvin!

Hyvää vuodenvaihdetta koko koirapoppoolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti