14.4.2013

Sitkeää maitokulmuria köyhempänä, mutta monta kokemusta rikkaampana

Syynä aktiiviseen päivitystahtiin ovat olleet joka lukiolaisen älykkyyden mittari: ylioppilaskokeet. Tuon mittarin mukaan kylläkin epäilen, että noiden koirienkin älykkyys ylittää omani. Valkolakkini kuitenkin lunastan kesäkuun ensimmäinen päivä ja yks elämän välietappi on takanapäin!

(c) Laura Pitkänen
(c) Laura Pitkänen
Myrn, Meela, Cnut, Minttu, Viekas ja Noona

Ollaan kuitenkin ehditty tehdä paljon muutakin kuin päntätä lukion oppimäärää. Parisen kuukautta takaperin kävin lahjoittamassa kaupungineläinlääkärille pari kymmentä euroa, kun sattumalta huomasin että Cnutin alaleuasta kasvaa yksi hampaista ihan vika suuntaan. Kyseessä oli kiinnijäänyt maitokulmuri, joka oli päättänyt jäädä viettämään aikaa suuhun pidemmäksikin aikaa. Sen suunnitelmiin tuli kuitenkin pikainen muutos, kun sille näytettiin hammaspiikkiä ja pihtejä.

Kun hammaskalusto ja purenta saatiin kuntoon, mentiin näyttämään kyntemme Liperin ryhmänäyttelyyn 7.4. Tuomarina oli Tarmo Viirtelä Suomesta ja saatiin kivan kokemuksen lisäksi myös kiva tulos ja sitäkin kivempi arvostelu!

Kaunis pää ja ilme. Purenta ok. Hyvä ylälinja. Erinomainen eturinta jo nyt. Täyteläinen runko ja hyvä takaosa. Hieman ulospäinkääntyneet etutassut. Hyvä karva. Hieman lyhyet etuaskeleet. Hyvä taka- askel. Hyvin kannettu häntä.
Koko: hyvä, rodunomainen lähestyttäessä 

(c) Laura Pitkänen
Cnut 7,5kk
(c) Laura Pitkänen
Lopputuloksena PEK1 KP VSP- pentu. Ihan uskomaton alku näyttelyvuodelle! Muutenkin kaikki on lähtenyt rullaamaan koko ajan vaan paremmin ja tuo pystiporsas on oppinut irtoamaan agilityssä ihan hurjan kivasti, vaikkei sitä kummemmin olla treenattukaan. Ja tokoilussa tulee viikottain mukavia riemuvoittoja, kuten tänään: täydellinen luoksari! Koiraharrastus vaan tuottaa tällä hetkellä niin paljon mielihyvää, ettei edes likaiset lumipenkat saa niitä fiiliksiä pilattua.
 
Hyvää kevään odotusta kaikille lukijoille ja jos jollain on vielä se rikkalapio siellä siivouskaapissa niin kannattaa ottaa se suosiolla siihen ulkopuolelle ja vaikka ihan kokeilumielessä kattoa monta desiä sitä hiekkaa mahtuu sinne teidän asuntoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti