26.5.2013

(c) Emmi

Saatiin Lauralta ja shelteiltä tällanen kiva haaste, johon vastailu on vähän jääny, mutta tässä se nyt tulee!


Tässä säännöt:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Myös haastajan 11:sta kysymykseen pitää myös vastata.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä ja haastaa uudet bloggaajat.
4. Haastettujen pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Pitää kertoa että heidät on haastettu. 
6. Ei takaisin haastamista.

11 faktaa meistä


1. Myöhään illalla lenkkeily on hurjan paljon kivempaa, kuin päivällä. Varsinkin kesäisin.
2. Hihnalenkit on turhauttavia.
3. Cockerspanieli rotuna ei ollut alkuun itsestäänselvyys. Ennen Bogia meillä oli varauksessa bishoni, mutta kohtalo heitti meitä luppakorvilla ja huiskuhännällä!

4. Oon ehdottomasti välineurheilija. Kaapista löytyy varmaan neljä erilaista noutokapulaa, ohjatun noudon kapula, dami,... Kyllä niitä joskus vielä tarvii, varmasti!
5. Punkit ja itikat on kesän ainoat miinuspuolet. Jos niitä ei olis, niin hengailtas koirien kanssa varmaan kaikki päivät vaan pihalla.
6. Jätän kaikki viimetippaan. Näyttely- ja kisailmoja täyttelen aina viimeisenä ilmottautumispäivänä kello 23:50 ja sitten huudan verkkopankille, kun se jumittaa ja kello lähenee uhkaavasti keskiyötä.
7. Lenkeillä koirat ei tervehdi vastaantulijoita.
8. Tunnen huonoa omatuntoa siitä, jos koirat ei oo saanu jonain päivänä tarpeeks aktivointia tai kunnon lenkkiä.
9. Oon alkanu salaa haaveilla tollerista. Vau mikä fakta!

10. Meidän talo näyttää sitlä, että täällä asuis joku kolmevuotias lapsi. Lattiat lainehtii pehmoleluista, koska joku nimeltämainitsematon spanielinpoikanen levittelee niitä ympäriinsä.
11. Siis faktahan on se, että koirien kautta tutuiksi tulleitten ihmisten kanssa puheenaiheita vaan riittää. Okei, nää viimesen faktat oli niin suurenmoisia, että halleluja.


Lauran 11 kysymystä meille


1. Mikä on kilpailemisessa hauskinta? Jos et kisaa, niin harrastamisessa sitten. 

- Jännitys. Se ihanan-kamala asia, minkä takia tekee mieli oksentaa ja samalla huutaa riemusta.
2. Kaunein koirasi kaulapanta?
- Olin jo varma, että alan hehkuttamaan tähän kaksikon tiimipannoista, missä on kirahveja, mutta että kaunein. Niitä pantoja voi sanoa söpöiksi ja hauskoiksi, mutta ei ne kyllä niinkään kauniita ole. Siispä sanon, että mustat simppelin tyylikkäät nakapannat. Bogin pantaa koristaa vielä hopeiset pääkallot, joissa on timantteja!
3. Mikä on ollut suurin ahaa-elämyksesi koirankoulutuksessa?
- Naksutin ja sen kautta täsmällisen palkkauksen tärkeys.
4. Kehu koiraasi!
- Bogi on ehkä ihmismäisin koira, minkä tiedän! Sen ilmeistä voi päätellä sen jokaisen ajatuksen, minkä takia sen lukeminen on suhteellisen helppoa. Jokaisella eläkeläisellä pitäis olla oma Bogi. Ja jos joku väittää ettei vanha koira opi uusia temppuja, niin tulkoonpa meille! Cnut on helposti motivoitavissa ja aina valmis toimintaan! Just sellanen elohiiri ja treenikaveri, kun toivoinkin. Ulkonäöllisesti myös just minun mieleen. 5. Kehu itseäsi!
- Otan mielelläni neuvoja vastaan viisaammilta ja pidänkin itseäni sen takia avoimena. Oon myös nopea älyämään uusia ohjaustekniikoita ja opetusmetodeja. Omistan myös hyvän hahmotuskyvyn, joten pystyn suunnittelemaan helposti ohjausta jo pelkän ratapiirroksen pohjalta.

6. Kerro joku koirasi hauska tapa.
- Cnut pyörii. Paljon. Liikaa. Se pyörii, kun se odottaa aamuruokaa. Se pyörii häkissä, kun se tietää pääsevänsä ulos. Se pyörii, kun ollaan lähdössä ulos. Hauskaa. Bogi hauskin tapa on varmaan se, kun joku astuu meille sisään niin se käy lelukorista iloimman lelun ja menee ylpeenä esittämään sitä vieraalle!

7. Mikä on ollut vaikeinta opettaa koirallesi?
- Bogille varmaan sivulletulo. Jossain vaiheessa tuntu, että luovutan koko homman suhteen. Cnutin kanssa haasteeksi on tullut tässä vaiheessa asioiden nostelu, mutta kylläpä tässä ehtii.
8. Mitä sinun pitäisi tehdä, muttet ole tehnyt?
- Viedä Bogi mejä- kokeeseen! 
9. Omasta mielestäsi hauskin koirasi koirakaveri?
- Molempien koirien hauskimmat kaverit on nuorukais- sheltit Meela ja Myrn! Molemmilla niillä on fetissi Bogi suupieliin ja Myrn on Cnutin ikätoveri, joten niitten yhteistä menoa on kiva katsella!
10. Minkä arvelet olevan kesän kohokohta?
- Se kun tullaan saamaan seuraaminen Cnutin kanssa kondikseen ja edetään monta askelta kohti ALO koetta! 
11. Söpöin kuulemasi koiran nimi?
- Hupsis! Ja tykkään hurjasti myös Cnutin veljen Flip- nimestä.

Luulen, että melkein kaikki on tähän kyselyyn jo vastanneet, joten en keksi nyt uusia kysymyksiä enkä haasta uusia ihmisiä tähän. Jos joku välttämättä tällaiseen haluaa vastata, niin voin sitten sellaiset värkkäillä!

2 kommenttia:

 1. Rähinäryhmä tarjoaa ihanille koirablogeille arvontaa haasteen muodossa, innokkaasti kaikki mukaan (arpaonnen kera tietysti):
  http://ssamperi.blogspot.fi/2013/06/mita-oppisitkaan-jos-koirasi-olisi.html

  ♥: Rähinäryhmä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, miten mulla on jääny tää ihan kokonaan huomaamatta :( No, ens kerralla sitte!

   Poista