30.7.2013

Sekametelisoppa

Tästä tulee todellinen postausoksennus, siispä kannattaa varautua.
Alkuun tieto siitä, miten se junnukehän korkkaus siellä Kerimäki RNssä menikään. Tuomarinahan meillä oli Paula Rekiranta ja arvostelu oli seuraavanlainen:

Erittäin hyvätyyppinen nuori uros. Hyvät mittasuhteet. Hieman pyöristynyt kallo. Hyvä kuono- osa, ilme ja kaula. Lavat voisivat olla viistommat. Vielä kapea edestä. Hyvä rinnan syvyys. Oikein kulmautunut takaosa. Karvapeite ok. Liikkuu vielä kovin lyhyellä ja himena töpöttävällä askeleella. Miellyttävä luonne.
Rodunomainen lähestyttäessä

Lopputuloksena JUN EH JUK2. Huippuahan tässä on se, että KoiraNetissä näkyy nyt muutakin kuin omistajatiedot!

Kesällä me ollaan menty eikä meinattu! Ollaan käyty kiduttavilla, mutta palkitsevilla juoksulenkeillä, joiden jälkeen kaksijalkaista on väsyttänyt, mutta nelijalkainen senkun vaan jatkaa pomppimista ja leluilla leikkimistä. Mökkeily ja damin nouto vedestä on ollu myöskin enemmän kuin huippua! Ollaan tutustuttu ensimmäisen keppivälin saloihin ja  tutkiskeltu, miltä tuntuu ottaa pari seuruuaskelta ja mennä maahan tai seisahtua siinä kesken kaiken.


Kesään on mahtunut myös huolta ja epätietoisuutta tulevasta. Bogi kävi eläinlääkärin syynissä vajaa kuukausi sitten pidempään jatkuneen ontumisen takia. Röntgenkuvat näyttivät puhtaalta, joten palattiin kipulääkkeet kourassa kotiin lepäilemään. Kuuri loppui ja ontuminen palasi. Mennään siis uudelleen klinikalle ja samalla tehdään kokonaisvaltainen tarkistus, missä kunnossa vanha herra porskuttaa. 

2 kommenttia: