9.10.2013

Suuria muutoksia ja synttärikakkua


Syyskuu on ollut pelkkää synttäreitten juhlimista! Bogilla napsahti lasiin 10 vuotta ja Cnutilla 1 vuosi. Myös hihnanjatkeelle tuli muutama ryppy lisää, kun viimeinen teinivuosi pyörähti vastikään käyntiin. Kaiken kukkuraksi sain opiskelupaikan toiselta paikkakunnalta ja niinhän siinä sitten kävi, että syyskuun 1. päivä pakkasin elämäni laukkuihin ja pahvilaatikoihin ja me muutettiin Cnutin kanssa Kuopioon. 3,5 vuoden päästä siis valmistun toivottavasti röntgenhoitajaksi ammattikorkeakoulusta! Ennen muuttoa me kävästiin Joensuun KV:ssa x2 ja viikonloppu ylitti odotukset täysin. Lauantaina meitä tuomaroi Laurent Heinensche Luxembourgista. Arvostelu oli seuraavanlainen:

Nice maskulin head with beautifull expression. Narrow front with feet outgoing. Nice topline and propoction. Ribcaye could be a little bit more develophed. Excellent tailcarriage. Excellent texture. Correct movement in front and behind.
Rodunomainen lähestyttäessä.

Lopputuloksena JUN ERI JUK3!

Sunnuntaina tuomarina toimi Nikola Smolic Kroatiasta, joka saneli Cnutista seuraavanlaisesti:

Good size and balance. Nice head and expression. Excellent front. Strong topline. Nice rear angulations. Moves well.
Rodunomainen lähestyttäessä.

Noilla sanoilla me yllettiin tulokseen JUN ERI JUK1 SA PU-4 VARA-SERT! Hymy oli herkässä koko loppupäivän vaikka vettä tuli kun saavista!

Paikkakunnan muutos toi eteen myös treeniseuran vaihdon. Kovasti vaihdellaan tällä hetkellä sähköpostia Hukka Putken kanssa ja yritetään löytää meille sopivaa ryhmää, missä jatkaa treenaamista ainakin agin merkeissä. Viikon päästä me kävästään tuolla etelä- naapurissa Virossa pikkasen hölkkäilemässä näyttelykehässä.

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi ja tosi kivoja kuvia! :) Itekin oon miettinyt josko tämän rotuisen ottaisin seuraavaksi, mutta saa nähdä... Tällä hetkellä vain kahden cavalierin voimin harrastellaan, mutta jonkinnäköinen cockeri on ollut myös mielessä. :D Me ollaan osoitteessa http://painonsa-arvoista-kultaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Cockeri on kyllä rotuna tosi näpsäkkä ja sopii lajiin kuin lajiin, tietysti poislukien pk- hommat ja vepe, johon tuo ei painonsa vuoksi sovellu, mutta muuten kyllä. Teidän blogi vaikuttaa myös varsin kivalta!

      Poista